Genel Başkan'dan Serhat Çağ'dan Erken Seçim Açıklaması
MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı erken seçim kararı ile ilgili açıklamarda bulundu.

Değerli arkadaşlarım, dostlarım ve çok kıymetli milletim;

"24 Haziran erken seçim kararının öncelikle vatanımıza ve milletimize sonrasında ise demokrasimizin en önemli unsuru olan tüm siyasi partilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

15 Temmuz 2016 hain işgal kalkışmasından bu yana tüm teşkilatlarıyla birlikte sahada olan, çalışan, vatanına ve milletine hizmet etmek için canhiraş emek sarfeden tüm kardeşlerimizle birlikte seçim sürecinde; demokrasimizin gelişmesi, ülkemizin ve milletimizin kalkınması, BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNE kavuşulması adına CUMHUR İTTİFAKINI ve BAŞKOMUTANIMIZ, CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I destekleyerek, her daim yanında olacağımızı beyan eder, demokrasinin ve kardeşliğin kazandığı bir seçim yarışının gerçekleşmesini ümit ederim.

İnşallah 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri vatanımıza ve devletimize karşı olan tüm şer odaklarına ve satılmış zihniyetlere en büyük tokat olacak ve tüm ihanet hareketleri tarihin derin dehlizlerine gömüleceklerdir.

Rabbim bu süreçte; Yüce Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Kutlu zafer mübarek olsun."

Serhat ÇAĞ - Genel Başkan

Diğer Resimler