MİDDER ile Mektebim İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Türkiye genelinde 61 kmpüsü, 204 okulu ve 30 bine yakın öğrencisi bulunan Mektebim, 2018-2019 eğitim öğretim yılında faliyete girecek Manisa Kampüsü için çalışmalarına başladı. 9,500 m2 alan üzerine kurulan sosyal ve kültürel alanlarıyla çocuklrın fiziksel, ruhsl vezihinsel gelişimini destekleyen alt yapısıyla hizmete girecek olan Manisa Kampüsünde branş derslikleri ve atölyeler, kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kütüphane, konsferan salonu, cep sineması, laboratuvarlat, buz pateni pisti, 3d laboratuvarı ve satranç salonu yer alacak.

Resmi ve kurum ve kuruluşları ziyaret eden Mektebim temsilcileri, MİDDER'i ziyaret ederek Mektebim'in çalışmaları hakkında ilgi verdi. Ülke genelinde bir çok önemli marka, kurum ve kuruluş ile iş birliği nlaşması olan Mektebim ve MİDDER arasında kurumsal iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Mektebimin tüm kampüslerde yeni kayıt kapsamında MİDDER üyelerine %10 indirim uygulayacak. İşbirliği anlaşması ile kurumlar arası ilişkilerin güçlendirilmesini de hedefleyen Mektebim, ortak çalışma yürütebilmek için proje geliştirilecek. Mektebim ve MİDDER arasında gerçekleştirilen protokole imza atan Genel Başkan Serhat Çağ, Manisa'ya yapılan eğitim yatırımlarını desteklediklerini belirterek, "üyelerimize bu protokolün gerçekleştiğini ve ortak çalışmalar yürüteceğini en etkin şekilde duyuracağız. Mektebim'e üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibariyle MİDDER üyesi olduğunu belirten yazı ile tüm personel kayıt avantajlarından faydalanabilecek.

Diğer Resimler