Genel Sekreter

Manisa Yayla köyü’nde 1980 yılın’da dünyaya geldi. İlkokulu yayla köyünde tamamlayan Dolgun; Orta okulu ise Osmancalı ortaokulun da tamamladı. Lise eğitimini Manisa Ticaret Meslek lisesinde tamamlayan Dolgun; Açıköğretim fakültesi Adelet bölümü mezunu Evli ve 2 çocuk babası’dır.

KARİYER PROFİLİ

Çalışma hayatına; Serbest Muhasebeci Mali Müşavir yanında başlayan Dolgun SMMM firmasında 5 yıl çalışmıştır. 2001-2009 yıllarında Manisa da faaliyet gösteren uluslar arası imalat ve ihracat yapan tekstil firmasında muhasebe müdürü olarak çalışan Dolgun; 2010-2011 yılında kendi adına Manisa-İzmir-istanbul hattında gün içi kurye hizmeti veren firmasınında sahibi olarak bir yıl faaliyet göstermiştir. 2011-2012 yılında uluslararası sigorta şirketinde Manisa bölge temsilcisi olarak çalışmıştır. 2012-2014 yılları arasında Manisaspor kulübü’nde muhasebe departmanı sorumlusu olarak; 2014-2017 yılları arasında Manisaspor Genel Müdür’ü olarak çalışan dolgun 2017/eylül ayında Genel Müdür ünvanı ile Manisaspor Kulübünden ayrılmıştır. Halen 2016/mart ayında kurmuş olduğu şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak emlak sektöründe faaliyet göstermektedir.

Sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunan ve 7 yıl Maltaspor Kulübü yöneticisi olarak genç yetenekler yetişmesine katkı sağladı, 45 gençlik taraftarlar derneği kurucu üyesi ve yöneticisi, 2014-2016 yıllarında Akparti Manisa il yöneticisi, 2017 ağustos- aralık dönemi Midder 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE ve DEMOKRASİ DERNEĞİ Manisa İl Yöneticisi, Midder 1. Olağan üstü genel kurul neticesinde Sayın Genel Başkanımızın Takdiri ile Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı , 2018 yılı  mart ayında Kurucu üye ve Genel Sekreter Fatih BAYBATUR’dan görevi devr alan DOLGUN; Genel Merkez Genel Sekreterlik görevine  getirilmiş ve halen başarılı bir şekilde görevine devam etmektedir.